Vad gör vi?

Se kalendern för aktuella tider och samlingar.

Gudstjänster

I stort sett varje söndag kl 11.00 (jun-aug 10.00) firar vi gudstjänst i Östanåskyrkan på Östanåsgatan 1. En vanlig gudstjänst innehåller t.ex. bön, lovsång, predikan och gemenskap. Vi försöker tillsammans lära känna Gud bättre och alla är välkomna!

Innan gudstjänsten är det bön kl. 10.30.

Söndax (söndagsskola)

Under gudstjänsttid har vi även söndagsskola för barn. Enklare undervisning blandas med gemenskap, pyssel, lekar mm.

Ungdomsverksamhet

I samarbete med Pingstkyrkan här i Köping har vi ungdomssamlingar på fredagar som kallas Connect under terminerna kl. 19.30 i Pingstkyrkan.

Connect är till för dig som vill ha en skön fredagkväll tillsammans med andra ungdomar! Du som går i åk 6 och uppåt är varmt välkommen. Vi hänger tillsammans, träffar nya kompisar, ibland har vi en aktivitet, har café. Vi har möte med undervisning, bön och lovsång. Vi träffas varje fredag kl 19.30 om inget annat är sagt.

Vill du veta något mer så kan du skicka ett mail till barnochungdom@koping.pingst.se
Du kan även följa på instagram: @connectkoping
Och gilla sidan på Facebook för att se vad som händer https://www.facebook.com/connectkoping

VÄLKOMNA!

Bön

På torsdagar kl 19.00 har vi bönesamling för församlingen och Köping. Här kan man även dela personliga böneämnen som vi tar med i bön. Vi brukar inleda samlingen med att läsa ett kapitel ur bibeln och samtala om det. Vi ber även varje söndag innan gudstjänsten kl. 10.30.

Bönegrupper

Församlingen har flera bönegrupper som träffas och umgås och ber tillsammans. Är du sugen på att vara med i en bönegrupp eller bara hälsa på så kan du kontakta pastorn eller expeditionen. Det finns även en spansktalande grupp.

Stickgruppen

Varannan tisdag under terminerna kl. 14.00 samlas stickgruppen för att umgås och sticka tillsammans. Vi får även in mycket stickade barnplagg mm, alltsammans skickar vi som babypaket i samarbete med Kungsörs återvinning till behövande familjer i Östeuropa. Var gärna med och hjälp människor med stora behov!

Alpha

Ungefär varannan höst har vi alphakurs för dig som är nyfiken på kristen tro. Det är en nybörjarkurs dit alla är välkomna och vi går igenom grunderna i kristen tro. En vanlig kväll börjar med att vi äter en måltid tillsammans, sedan blir det lektion på ca 40 min och efter det så samlas man i smågrupper för att samtala om kvällens ämne utifrån de tankar som väckts. Om du är intresserad att vara med så hör gärna av dig till oss!

Lärjungaskola

Vi pratar, ber och lovsjunger och lär oss mer om livet tillsammans med Jesus.

Jul- & påskvandring

Varje år vid jul  har vi julvandring och vid påsk har vi påskvandring. Spännande äventyr i kyrkan som beskriver varför vi firar jul och varför vi firar påsk.